corresponding icon

Meer dan 15 jaar ervaring

corresponding icon

Eigen jachtwerf 6500 m²

corresponding icon

Professionele verkoophaven

corresponding icon

Scherpe courtage

Jachtcentrale

Wij zijn gespecialiseerd in zowel de in- en verkoop, alsmede de bemiddeling van jachten. Jachtcentrale is onderdeel van Floris Watersport B.V., waarbij 15 jaar ervaring in de nationale en internationale botenhandel garant staat voor gedegen en eerlijk advies.
Onze jachtwerf is gevestigd in Waspik. Het professioneel ingerichte terrein van maar liefst 6500m² is volledig gericht op de in- en verkoop van boten. De verkoophaven is centraal gelegen en ligt direct aan de A59; tussen Breda en Waalwijk.

Altijd voldoende jachten op voorraad.

Bekijk ze allemaal

Dankzij onze verkoopsteigers hebben we in onze verkoophaven ruim voldoende plek voor schepen in het water. Maar ook in onze showroom van 1000 m² heeft u alle gelegenheid om ons aanbod rustig te bekijken. Bij Jachtcentrale krijgt u alle gelegenheid en ruimte om uzelf rustig te oriënteren op het schip van uw keuze.

Door onze jarenlange ervaring kunt u rekenen op een gedegen advies en een professionele aanpak in de verkoop van uw schip.

Mede dankzij ons grote netwerk kunnen we bij Jachtcentrale, bij de verkoop van uw schip, de mogelijkheid tot inruil aanbieden bij de potentiële koper. Uiteraard is dit niet van invloed op de verkoopprijs van uw schip.