Bemiddeling

Bij Jachtcentrale zijn we, naast de in- en verkoop van boten, gespecialiseerd in bemiddeling.

Dankzij onze ruime ervaring in de watersport, en met ruim 15 jaar ervaring in de in- en verkoop van boten, weten we goed wat er in de markt speelt. Hierdoor kunnen wij u altijd van goed advies voorzien, ook met betrekking tot de verkoop van uw schip.

Naast het adverteren van uw boot op de website van Jachtcentrale adverteren wij op verschillende bekende botenwebsites. Zowel in Nederland als in een groot aantal Europese landen. Uw schip wordt dus op meerdere fronten met groot bereik voldoende onder de aandacht gebracht.

U bent van harte welkom om een afspraak met ons te maken, zodat we u kunnen informeren over de mogelijkheden en om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. Indien gewenst bieden we u graag geheel vrijblijvend een bemiddelingsvoorstel aan.

Uw jachtmakelaar: Pieter van der Wulp

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Wij werken standaard met een scherpe courtage van 4%, met een minimum van € 2.500,00 exclusief btw. Mocht uw schip niet binnen de afgesproken termijn verkocht worden, dan bent u ons naast het betaalde inschrijfgeld (€ 350,00) geen courtage verschuldigd. En bij verkoop van uw schip wordt het inschrijfgeld in mindering gebracht op de te verrekenen courtage. Het mes snijdt dus aan twee kanten, in uw voordeel.

Wij werken altijd met duidelijke en overzichtelijke afspraken, die netjes in een schriftelijke overeenkomst worden vastgelegd.

We werken met een hecht en professioneel team van verschillende werknemers. Allen in vaste dienst en met een hart voor de watersport. Hierdoor is er op veel fronten kennis van (de diverse) boten aanwezig.